Publicistický krúžok

Peter Haľko

Snažím sa hľadať pravdu, byť nápomocný pri tom, v čom som dobrý. Veľmi rád trávim čas sledovaním všetkého aktuálneho v regiónoch, politike, Cirkvi, vede… no vlastne všade. Okrem toho aj rád fotím a som propagátorom zemiakov

Nina Mikulová

Ahojte, volám sa Ninka, mám rada ružovú farbu a chcem aby všade nastal svetový mier….

Ale nie, teraz vážne. Som princezná medzi štyrmi bratmi, netuším, čo mám o sebe prezradiť, a ak by ste hľadali môj domov, navštívte 4.C.

Matej Marhevka

Ahojte!

Volám sa Matej Marhevka. mám 17 rokov a som študentom 3.B na Gymnáziu sv. Moniky.

Pracujem v publicistickom krúžku, som hudobník, konkrétne hrám na saxofón. So saxofónom som mal možnosť zúčastniť sa na dvoch festivaloch v zahraničí.

Medzi moje hobby patrí numizmatika (zbieram mince z celého sveta), rád plávam a bicyklujem sa. Medzi moje obľúbené športy patrí hokej a hádzaná. Najobľúbenejšia sladkosť je keks Mila.

Som veľmi vďačný, že môžem byť súčasťou publicistického krúžku, kde môžem nabrať nové skúsenosti a vytvárať náš vlastný časopis.

Anna Ružbarská

Ahoj, volám sa Anna Ružbarská, som z 1.A.

Do Publicistického krúžku som sa prihláslila, pretože som chcela niečo nové, niečo iné a spoznať nových ľudí. Rada čítam fantasy knihy, ktoré ma odnesú od bežného života do iných svetov, ktoré sú mojimi predstavami. Taktiež rada pečiem a pozerám seriály.

Soňa Maľariková

Šestnásťročná Soňa som,
ktorá rada verí snom.
Rada ľudí mám,
svoj život si užívam.
Do knihy sa ponáram,
hudbu pri tom počúvam.
Ľúbezný román a fantasy,
v týchto žánroch vidím krásy.

Zuzana Kostrábová

Volám sa Zuzana Kostrábová, ale všetci ma volajú Zuzka. Mám 18 rokov a na svoj vek som veľmi organizovaný typ človeka, ktorý nemá rád chaos a neporiadok.

Svoj voľný čas rada trávim maľovaním obrazov, či už ide o abstraktné alebo konkrétne diela, a čítaním
rôznych kníh. Milujem, keď sa iba tak môžem túlať večernými uličkami. Veľa času venujem aj svojiim
dvom domácim miláčikom, nemeckému ovčiakovi a kocúrovi.

Vo voľnom čase si veľmi rada pozriem
nejaký dobrý film alebo vypočujem pesničku, no ešte radšej sa venujem športu, ktorý je neodlúčiteľnou
súčasťou môjho života.

Medzi moje ďalšie voľnočasové aktivity patrí cestovanie a spoznávanie krajiny, a
taktiež trávenie času s priateľmi, či už na dobrej káve alebo na ceste za novými zážitkami.

Jozef Gača

Ahojte! Moje meno je Jozef Gača, mám 18 rokov a chodím do III.B triedy. Som hrdým členom Publicistického krúžku. Medzi moje záujmy patrí hranie na flaute a na klavíri, kreslenie, bicyklovanie, plávanie a moja najčerstvejšia záľuba je zbieranie bankoviek.

Som veľmi vďačný za to, že môžem byť v tomto krúžku, kde sa môžem aktívne zúčastňovať na vytváraní školského časopisu spolu s ostatnými, zapájať sa do rôznych školských projektov, získať veľa zážitkov, spoznať nových ľudí a nadobudnúť nové skúsenosti.